| Startuj z nami | Dodaj do ulubionych | Księga gości | Forum dyskusyjne | Chat | Newsletter | Powiadom znajomego | Poczta | Facebook | Youtube | Google+ |
Polski English Deutsch
Wybrzeże Słowińskie Powiat Słupsk Kuchnia Słupska Chleb Słowiński ze smalcem i ogórkiem Karczma Słupska Karczma pod Kluką
- | - Słupska Gastronomia | Złote Patelnie | Mistrz Czarnecki | Tadeusz Szołdra | Słupski Chłopczyk | Najstarsza Pizzeria | Słowiński Placek | Słowiński Chleb | Publikacje | Księgarnie - | -
- | - Karczmy, restauracje i... - | - Przepisy: Przekąski | Polewki | Ryby | Ptactwo | Mięsiwa | Inne specjalności | Surówki | Sosy | Desery | Napitki | Napoje - | - Koszyk Regionalny - | -
- | - Kuchnia Zachodniopomorska | Kuchnia Nadmorska | Kuchnia Błękitna | Kuchnia Norda | Kuchnia Słowińska | Kuchnia Kaszubska | Kuchnia Pomorska | Kuchnia Kujawska - | -

Kuchnia Słupska Słupsk / Kuchnia Słupska / Mięsiwa



Mięsiwa Kuchnia Słowińska

Schab duszony w kapuście
Kotlet "po rozum do głowy"
Juki myśliwskie
Schab gospodyni
Schab gajowego
Zrazy słupskie
Schab pieczony ze śliwkami
Gulasz z Mikorówka
Roladki klukowskie
Pieczeń chłopska
Pieczeń pomorska
Bitki w sosie piwnym
Okładki
Gulasz a'la Kluka
Przekładaniec Filipkowskiego
Zraz karczemny
Zrazik wojewody z polędwicy
Zrazy bite po chłopsku
Zrazy o smaku sarny
Zrazy myśliwskie
Zrazy słowińskie
Wołowina gogolewska
Wołowina "Kmieć to jadł"
Klepaniec chlebowy
Bitki korzenne
Pieczeń Belzebuba
Kiełbaski kaszubskie
Bitki królewieckie
Szaszłyk słowiński
Pieczeń barania na sposób sarny
Zrazy z sarny zawijane z grzybami
Rolada z dzika
Szaszłyk z sarny
Pasztet z dzika
Frykas kaszubski - przysmak
Cynaderki paprykowane
Przekładaniec Grzenauty
Gulasz leśny
Szaszłyk niebywały
Parówki po kaszubsku


Wszystkie przepisy Kuchnii Słowińskiej już wkrótce dostępne będą w elektronicznym wydaniu Słowińskiej Książki Kucharskiej dostępnej tylko w Księgarniach Gryf, Turystycznej, Słowińskiej, Kaszubskiej, i Pomorskiej.



Web Informer Button